torek, 12. januar 2010

B A I A

Moj prosti čas se je končno začel koristno preživljati :) Haha, no, začelo se je že pred približno dvema letoma, želja je bila že od prej pa nikoli časa. Potem sem končno začela uresničevati svoje daljne želje in nastajati so začeli novi in novi kosi nakita.

Potem sem vse skupaj spremenila še v bolj uradno zadevščino, registrirala osebno dopolnilno delo, se naučila pisat račune, na tiho zaklinjat dacarje, obiskovati vse tiste trgovinice z umetniškim materialom, v katerih mimogrede pustiš precej več denarja kot si nameraval, ampak užitek je tukaj! In hvala youtubu, ki mi je včasih pomagal pri kakšnih tehnikah, razni tutoriali so sila imenitni, ko ne veš kako z določenim materialom. Uspela sem si postaviti tudi spletno stran, zaenkrat preko bloga, ampak zadeva je tako še najbolj praktična :) http://www.baia.blog.com

Začela sem s fimo maso, poskusila tudi že z das maso, servietno tehniko, kombiniranjem poldragih kamnov z drugimi materiali in kamni, čaka me še filc pa malce podrobnejše rokovanje z žico. In pa seveda šivanje! Prvi tečaj šivanja je za mano, hlače so ratale super! Sploh pa se počutim zelo zelo fino, da mi poleg faksa končno uspe narediti še kaj zase in če je poleg tega moje delo všeč še komu drugemu, juhuuu :)

Torej naslednja misija je še vzpostavitev šivalnega stroja doma, je nekje na podstrehi in nimam pojma, če zadeva sploh deluje. We'll see :) Vsekakor kmalu poročam tukaj ;)

Hvala vsem navdušencem, ki ste že ob samem začetku naročili moj nakit!

B A I A :)

6 komentarjev:

Unknown pravi ...

you go girl! :)

Unknown pravi ...

oj, še z moje strani - bravo! so nekateri kosi res zanimivi, impresivno! :D

Barbara pravi ...

Hvala obema :))

Barbara pravi ...

Vau soimenjakinja :) Odlični izdelki! Tudi jaz sem se letos odločila in odprla ODD, samo nisem še tako napredna, kot ti...spletna trgovina je še v nastajanju, moji izdelki pa tvojim ne sežejo niti do kolen.
Še veliko ustvarjalnega navdiha!

Barbara pravi ...

Barbara, hvala :) Sem pogledala na tvoj blog - takoj nehaj šimfat svojega dela takole naokoli! http://www.mojalbum.com/marby-ustvarja/ogrlice/ogrlica-8/17576329#17584026
Tale mi je božanska! Že sama ideja! Čudovito!
Drugače pa sem se nasmehnila, ko sem brala opis tvojega bloga ... Tvojemu sinčku je ime čisto tako, kot sama želim enkrat poimenovati svojega :)
Veliko kreativnega ustvarjanja tudi tebi ;)

ajdacveti pravi ...

vse so super, ampak tale zeleno rjava je pa nadsuper :) vse pohvale