petek, 12. februar 2010

Februarsko razpoloženje ...

Januar je minil tako hitro, da sem se komaj privadila na februar pa tudi tega bo kmalu konec. Ugotavljam, da imam v teh dneh toliko različnih obveznosti, da sploh nimam časa za nove objave na blogu. Potem pa samo kliknem vsake toliko na svoj blog in razmišljam o čem vse bi pisala, ko naredim to pa ono pa tretje in tako naprej. No, zdaj, ko tole pišem sem spet sredi norije, ampak sem si vzela čas in sproščam energijo s tipkanjem tega posta. Medtem, ko sem padla v zatišje z objavami, so se pojavile fotografije mojega nakita na simpatičnem portalu Jabuček, kamor večkrat zaidem po kakšen fino super slasten recept. Sem kar ponosna nase, da sem kmalu dobila nekaj novih naročil! Jupi!!!

Enkrat vmes, ko končam v službi, vklopim popoldansko nastavitev možganov, spišem stvari za faks, skočim še kaj ven, najdem čas še za kakšne novotarije med nakitom. Žal novosti še nisem uspela fotografirati in upam, da jih bom kmalu. Trenutno se ubadam z uhani in zapestnicami, ki se bodo ujemali z ogrlicami. Imam pa že skicirane nove ogrlice. Moram spet kakšno noč spremeniti v delavno nočno izmeno. Obljubila sem še poročilo z Mušičeve razstave (na kateri sem bila potem še enkrat) pa z Oblikobranja, vmes
sem si ogedala še razstavo kitajske dinastije Ming v Trevisu, od koder sem domov privlekla še celo vrečo svežih artičok. Recept za artičoke je uspel več kot božansko (zasluge gredo moji mami), tako da ga bom kmalu s slikami vred objavila! Mušič pa me je preganjal tudi v Trevisu, kjer sem po naključju v neki galeriji opazila njegovo grafiko.


Da pa ne pozabim še na vas, bom med komentarji na to objavo naslednji petek izžrebala nekoga, ki bo prejel črno-bele uhane v decoupage tehniki, moj blog pa lahko priporočite tudi na kakšnem blogu ali spletnem mestu :) Bom zelo vesela!

9 komentarjev:

Mateja pravi ...

No, potem sva pa zgleda na istem brzi vlaku. Tudi meni dnevi švigajo mimo, da sploh ne dojamem, kdaj je šel teden mimo.
Dobrodošla med Jabučkarji!
Uhančki pa, kot vse tvoje stvaritve - krasni!

Tiara pravi ...

Dnevi res bežijo in včasih jih je kar težko loviti.
Uhančki so pa prelepi.

DarjaS pravi ...

Tej bi bli lih za k moji lepi novi ogrlici :)

Andreja pravi ...

Lepi uhančki! Ja mesec je še nekaj, ampak teden, da o dnevu sploh ne govorim!!!

a_n_a pravi ...

full lepi uhančki...drgače pa dnevi res noro hitro drvijo...verjetno zato, ker se moram ves čas učiti za izpite in sploh ni časa za kaj drugega:)

Oggy Art style pravi ...

Prelepe su!
Mnogo mi se dopada tvoj nakit!

tjasa pravi ...

krasni so:),ko bi le bili moji

Vika pravi ...

Čudoviti uhančki!!

Biljana pravi ...

zelo lepi uhančki:)